PRIVATNA ZDRAVSTVENA USTANOVA

Malbaški

(020) 248 888

(020) 246 376

Privatna zdravstvena ustanova “Malbaški” osnovana je 4.02 1994.god. Osnivač je Prim.dr.med. sci Svetislav Malbaški specijalista pedijatar i nefrolog.

Jedna od prvih privatnih  zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori počela je svoj rad  kao pedijatrijska i nefrološka ambulanta.Vrlo brzo postala je mjesto okupljanja pacijenata iz cijele Crne Gore. 

U suštini, od početka, u ambulanti “Malbaški” koja je prvenstveno prepoznata po pedijatriji i nefrologiji,postala je ambulanta gdje je dr.Malbaški” postao i porodični ljekar.Ogromno praktično i teoretsko iskustvo dr.Malbaškog je pretočeno  u ustanovu u kojoj su konsultanti postali najeminentniji ljekari iz Crne Gore. 

Takodje,dužna pažnja je posvećena laboratorijskoj dijagnostici,i od 2003.god u sastavu P.Z.U. “Malbaški” je i biohemijska laboratorija “Malbaški” u kojoj danas rade  specijalista biohemičar i dva laboranta što je doprinijelo boljoj i kvalitetnijoj dijagnostici.U našoj laboratoriji pacijenti mogu konsultovati specijalistu kliničke biohemije.

Treba reći da su naši pacijenti od početka rada ambulante pregled mogli obaviti  kući,van radnog vremena,dobiti savjet telefonom...

Danas je P.Z.U. “Malbaški” zdravstvena ustanova koja funkcioniše kao poliklinika ,koja je u stanju da pruži  medicinske usluge  za  djecu i odrasle,zahvaljujući kvalitetno i pažljivo odabranom  timu ljekara i srednjeg medicinskog kadra koji u njoj rade.

Sa našim pacijentima smo pune 24 godine. Želja nam je da  u narednim godinama proširimo spektar naših usluga,i da prvenstveno,kao i do sada,budemo prepoznati kao ustanova u kojoj će primaran biti stručni kvalitet osoblja i u pravom smislu human i etički odnos prema pacijentima.      

Anketni upitnik

Ukoliko ste zadovoljni ili nezadovoljni našom uslugom, stavite nam to do znanja putem ovog online formulara.

Poslednje novosti

Radno vrijeme

vrijeme

Radnim danima:
Pedijatrija:
08 - 13h i od 16 - 20h
Laboratorija:
07:30 - 13:30h i od 16 - 20h

Subotom:
Pedijatrija:
08:00 - 13:00h
Laboratorija:
08:00 - 13:00h

Nedeljom:
Pedijatrija:
09:00 - 12:00h
Laboratorija:
10:00 - 12:00h

Facebook